AUTO GUME GREENELL d.o.o. 

Adresa:

Ul. SKOJ- a 57. (Bivši elastik) Podgorica, Crna Gora
 

Email: 

greenellconti@gmail.com
 

Tel: 

+382 67 368 888

+382 68 368 888

+382 69 368 888

Dobro došli u Greenell

MI SMO LiderI na tržištu pNeumatika 

Poštovani kupci,


Isključiva djelatnost u našem poslovanju je prodaja pneumatika za putnička, terenska  4x4 i kombi vozila.
Vaša sigurnost je naš prioritet što nam je i bila osnovna vrijednost kod izbora proizvođača za saradnju.Takav stav podrazumijeva nabavku, držanje i prodaju kvalitetnih proizvoda.


Osnova sigurnosti i komfora svakog automobila je kvalitetan pneumatik. Ispunjenje ovih osnova je naše opredeljenje od prvog prodatog pneumatika do danas. Kvalitet je uslov i imperativ našeg poslovanja koji smo pretpostavili poslovnim rezultatima. Povjerenje naših kupaca je naša najveća obaveza, a njihova sigurnost na drumu najveća poslovna satisfakcija.


Tu je i naše stručno osoblje sa sugestijama za izbor odgovarajućeg i optimalnog  pneumatika za Vaš automobil.


Greeenell d.o.o.je ovlašćeni i generalni zastupnik grupacije “Continental”-a i “Davanti”-ja za Crnu Goru , pored kojih u ponudi posjedujemo još nekoliko robnih marki.


Iz proizvodnog programa Njemačkog robnog proizvođača”Continental”, dokazanog kvalitetom, nudimo robne marke “Continental”, “Uniroyal”, “Viking”, “Gislaved”.


Takođe,  odnedavno posjedujemo ekskluzivno pravo za distribuciju prestižne Engleske robne marke”Davanti”.
Greenell važi  za jednog od najpoviljnijih dilera guma u regionu sa kompletnom ponudom  proizvodnih programa  zastupanih  robnih proizvođača, u sva tri segmenta.


Djelatnost zasnivamo pretežno u veleprodaji, a posjedujemo i maloprodaju uz mogućnost montaže pneumatika u servisima naših kupaca- saradnika.                                                                                                                

Naši Brendovi

Raznovrsnost modela i varijanti uz sveobuhvatnost segmenata

B2B

Postanimo partneri

Naši poštovani sadašnji i budući partneri putem B2B imaju mogućnost uvida i poručivanja pneumatika sa našeg lagera. Dovoljno je ispuniti pristupnicu i napraviti konstruktivan plan za saradnju.